Sydamerika

6 platser att besöka i Buenos Aires

Denna argentinska staden är mer italienska än många città italienska, spanska temperament vattnas, European smartness av en stor storstadsregion, parrillas doftande rök, den söta smaken av dulce de leche.

- På Buenos Aires första dag var jag livrädd. Storlek, komplexitet, heterogenitet. Det här är flera städer i en stor stad. Och så måste du tänka på det.

La Boca med den berömda Caminito-gatan är en färgstark symbol för Buenos, ett distrikt av italienska emigranter. Tungt kommersialiserad, men pittoresk. Nära den berömda fotbollsarenan La Bombonera med det lika kända laget Boca Juniors.

La Catedral Club
Svämmade skymningen byggnaden är formad som en stor lada är utrustad med möbler från loppmarknader och på väggarna hänger tavlor, monidła, konstnärliga installationer och skulpturer. Tango dansar här varje dag.

Palermo Soho
Så gör ditt bästa för att leva i San Telmo distrikt (nära överallt till fots), så de bästa festerna och pubar kan hittas i Palermo Soho. Platsen anses vara den mest "alternativa" i hela Buenos Aires. Full av färgstarka väggmålningar.

tigre
Stad på öarna, som ligger i utkanten av Buenos, i deltaet i Paraná-floden. Perfekt för en weekendresa. Du kommer att nå det natursköna tåget Tren de la Costa. Det är värt att köpa en båttur på plats.

Feria de Mataderos
Gauchcha-festivalen äger rum varje söndag från 11 (på vintern) och 18 (på sommaren). Det perfekta stället att köpa souvenirer, äta delikatesser och se argentinska cowboys.

Recoleta Cemetery
Alla vill se var Eva Perón vilar. Även graven på något sätt inte beundra, många andra - med torn, statyer, pelare - mest. Personligheterna vilar här.